ALI'S EETHUIS

ALI'S EETHUIS Ali's Eethuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 570 beoordelingen
24 jul 2021 om 21:13 Derde keer dat ik ajuin bij mijn bestelling vraag én betaal zonder het daadwerkelijk te krijgen…
24 jul 2021 om 7:48 5 goeie reviews geschreven. Helaas laatste keer. Durum doorschijnend van het vet, pitta kon je uitwringen van het vet. Na enkele beten toch maar zo gelaten. 2 dagen later zijn er 2 nog altijd gekluisterd aan het toilet.
23 jul 2021 om 21:35 Hvaneten blijft zeker de beste tot nu toe. Maar de bezorging is niet meer perfect zoals het moet zijn. Ze wisten goed genoeg waar we wonen maar toch bellen ze om te zeggen da ze het niet vinden dus ben ik het gaan halen op de parking van een supermarkt.
17 jul 2021 om 8:29 Het eten was weer super lekker. Maar het eten was 15 min te laat. Maar nog wel warm en en hoe ik het al zei super lekker. Dank u.
15 jul 2021 om 13:30 Levering ging helemaal mis maar dan kan iedereen wel eens voorkomen. 11 euro voor een kapsalon dan mag je wel wat verwachten vind ik. Het ergste waren de frietjes. Die leken oud en waren nogal droog. Veel look saus op de kapsalon moeten gieten om t te ete
10 jul 2021 om 6:09 Het bezorg tijd was juist op tijd gebracht aan mijn deur. En het eten was weer super leker Dank u wel.
3 jul 2021 om 23:00 zeer vers
2 jul 2021 om 20:49 Het was vandaag super leker. En zelfs vandaag 5 min voor de bestelling normaal gezien voor zien was dank u.
29 jun 2021 om 21:32 Na 2uur wachten ons eten nog niet gekregen. Na 1u30 hebben we gebeld en kregen we het antwoord’ ja het systeem werkt niet dus wij krijgen nu alles binnen’ spijtig want na 2uur te wachten is onze honger over
27 jun 2021 om 11:55 2 kapsalons besteld .1 met andalous en look en 1tje met 2x anadalous. Van de 4 sauzen zaten er maar 2 potjes in. Kapsalon had geen smaak en te veel vlees. Frieten waren zeer vettig. Zeer ontevreden
26 jun 2021 om 19:04 Sneller geleverd dan de app vertelde. De pizza is niet te zwaar zoals in vele andere pizzatenten. Deze is perfect
25 jun 2021 om 21:58 Het eten was weer super lekker. En nog goed warm. Toch nog wel spijtig dat het een 15 minuten te laat was voor ons bezorging. Zolang het warm blijft is het goed. Dank u wel.